Pastă de măsline

biovivoblog

Pasta de măsline este un mod delicios și versatil de a utiliza minunatele măsline Kalamata în gastronomie.
Ingrediente:

400 g. măsline Kalamata fără sâmburi, coapte natural, netratate chimic pentru culoare 

  100 g. măsline verzi fără sâmburi, netratate chimic pentru culoare 

  10 fire ceapă verde (folosim doar partea albă) 

  5 căței usturoi  linguri ulei măsline extravirgin, presat la rece 

 1 buc. lămâie  

  1 legătură oregano verde


Combinăm toate ingredientele (oprind câteva frunze de oregano pentru ornat) în blender și amestecăm timp de câteva secunde/minute (în funcție de puterea blenderului) până se omogenizează.
Servim pe felii de roșii proaspete, castraveți, ardei gras.
Ornăm cu frunze de oregano si ceapa verde  și asezonam cu piper.

pasta de masline
Vă dorim Poftă Bună!

Vezi articolul original

Despre biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu