Marinata picanta pentru frigarui

Ingrediente :ghimbir proaspat , usturoi , soia ,sofran ,ardei iute .

Radem ghimbirul proaspat pina obtinem 2 linguri .Curatam si presam cateii de usturoi tot pentru a obtine 2 linguri .Amestecam intr-un vas ghimbirul ras cu usturoiul presat , adaugam sare pentru a intensifica aromele , 2 linguri de soia ,  2 linguri de sofran si un ardei iute tocat marunt.In acest amestec adaugam carnea de pui/oaie/porc  taiata bucatele mici pentru frigarui si lasam vasul la frigider 15 minute.Scoatem bucatelele de carne din marinata si le asezam pe frigarui , intercaland bucatele de legume diverse intre bucatelele de pui .Coacem frigaruile la gratar.

About biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Galerie | Acest articol a fost publicat în Preparate din carne de pui și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Marinata picanta pentru frigarui

  1. mihaela iordache spune:

    bravo BIA tine o TOOOT ASA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s