Pappa al pomodoro

Pappa al pomodoro sau supă din pâine și roșii, această delicioasă supă toscană – este o supă pe care toată lumea ar trebui să o încerce!

biovivoblog

Pappa al pomodoro sau supă din pâine și roșii, această delicioasă supă toscană – este o supă pe care toată lumea ar trebui să o încerce. Am folosit roșii Noire de Crimee dar este delicioasă cu orice soi de roșii.
Ingrediente:
1600 g roșii coapte
10 căței de usturoi, curățați și feliați fin
1 legătură mare de busuioc proaspăt, noi am folosit Lemon Basil, un busuioc cu o aromă plăcută de lămâie
10 linguri ulei de măsline extra virgin,presat la rece
sare roz de Himalaya, după gust
piper negru proaspăt măcinat
500 g pâine integrală, veche de 2-3 zile

Tăiam roșiile bucăți mari, adăugăm 3 căței de usturoi feliat și un sfert din frunzele de busuioc tocate mărunt. Stropim cu ulei de măsline extra virgin, presărăm cu sare și piper și le punem într-o tavă de copt la cuptor la 180 ° C pentru aproximativ 20 de minute…

Vezi articolul original 112 cuvinte mai mult

Despre biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu