Ciuperci umplute – rețetă raw vegană

Ciupercile – o sursa delicioasa de proteine!

biovivoblog

Ciupercile reprezintă o sursă valoroasă de proteine și au o textură minunată iar această rețetă este ideală pentru cei care gustă pentru prima dată o rețetă raw vegana.
Ingrediente:

-1 kg. Ciuperci champignon

-1 buc. ardei gras roșu

-1 legătură cimbru verde

-80 g. Ulei de floarea soarelui presat la rece

-10 căței de usturoi

-1 linguriță sare roz de Himalaya

-30 buc. roșii cherry mici sau 8 bucăți roșii cherry mari, tăiate în 4

-cateva frunze de patrunjel verde pentru ornat

Spălam și curățăm bine ciupercile, separăm codițele și așezam pălăriile pe o tavă de deshidratat.

curatam ciupercile
Tocăm codițele de la ciuperci și ardeiul gras în cubulețe mici.

tocam marunt ciupercile si ardeiul gras
Într-un blender punem uleiul, sarea, usturoiul și cimbrul verde (dacă este fraged folosim și tulpinile) și amestecăm până obținem o textură cremoasă.
Adăugăm sosul de usturoi peste amestecul de ciuperci și ardei gras și amestecăm până se înglobează tot sosul.

adaugam sosul de usturoi
Umplem…

Vezi articol original 67 de cuvinte mai mult

About biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s