Roșii umplute în varianta raw vegana

O rețetă foarte gustoasă, sănătoasă și ușor de preparat!

biovivoblog

O rețetă foarte gustoasă, sănătoasă și ușor de preparat, un aperitiv care face deliciul unei mese când ai oaspeți cât și o gustare ideală.

Ingrediente:

8 buc. roșii

100 g. Susan crud

2 buc. ardei kapia

4 căței de usturoi

2 linguri necatar de agave

4 buc. ceapă verde (numai partea albă).

1 legătură mărar sau busuioc (după preferințe)

Piper verde proaspăt macinar și sare roz de Himalaya, după gust.

Semințele de susan sunt foarte bogate în calciu dar problema cu consumul lor este că de multe ori trec chiar prin tractul digestiv fără a fi asimilate deloc. Includerea lor în această rețetă este o modalitate foarte bunムde a consuma semințe de susan, deoarece sunt mult mai ușor de digerat și de asimilat după ce le-am lăsat să stea la înmuiat timp de 4 ore.

Tăiem roșiile în jumătate și scoatem pulpa și semințele.

taiem rosiile in jumatate si scoatem pulpa si semintele

Combinăm într-un blender pulpa de…

Vezi articol original 79 de cuvinte mai mult

About biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s