Legume marinate

Marinarea este o metoda rapida si usoara de a schimba texturalegumelor si de a le imbogati savoarea!

biovivoblog

O metodă rapidă și ușoară de a îmbunătăți textura și savoarea legumeor este marinarea.

Legumele cel mai ușor de marinat sunt cele făinoase, care absorb ușor marinata, cum ar fi: dovlecei, vinete, ardei grași, ciuperci.

Ingrediente:

2 buc. zucchini

3 buc. ardei capia

250 g. ulei de măsline extravirgin presat la rece

6 căței de usturoi

1 linguriță nectar de agave

1 linguriță sare roz de Himalaya

Tăiem dovleceii felii subțiri și ardeii rondele.

punem dovleceii la marinatpunem ardeii la marinat

Preparăm marinata amestecând într-un blender uleiul cu usturoi, sare și nectarul de agave.

Turnăm marinata peste legume și lăsăm legumele în marinată timp de 1 oră.

Așezam legmele în tăvița de deshidratare și deshidratăm timp de 2 ore la 40 ° C.

punem dovleceii si ardeii la deshidratat

Legumele trebuiesc deshidratate doar atât de mult cât să li se înmoaie textura, astfel încât să absoarbă bine marinata dar să nu-și piarta conținutul de apă.

legume marinate

Majoritatea legumelor au nevoie de 2 ore pentru…

Vezi articol original 31 de cuvinte mai mult

About biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s