Carpaccio de vinete

O gustare extrem de savuroasa!

biovivoblog

Carpaccio este numele internațional al unui fel de mancare tipic italian făcut cu carne cruda. Acest fel de mancare bazat pe o specialitate de carne din Piemont, a fost inventat si popularizat de Giuseppe Cipriani iar denumirea sa a fost aleasa după Vittore Carpaccio, un pictorul venețian cunoscut pentru folosirea tonurilor de roșu și alb in picturile sale.
Un fel de mâncare sănătos și  ușor, care se recomandă primăvară și vară, când avem legume bio proaspete este carpaccio de legume, o modalitate de a te bucura de legumele proaspete fără a le distruge savoarea și proprietățile.
Astăzi vă prezentăm rețeta de Carpaccio de vinete, inspirată din cartea „The Art of Raw Living Food”.
Ingrediente:
2 buc. vinete
200 g. Roșii uscate (https://mypassioniscooking.wordpress.com/2014/08/06/rosii-uscate-ca-la-soare/)
200 g. Ulei de măsline extravirgin presat la rece
5 căței de usturoi
1 linguriță sare roz de Himalaya
Busuioc proaspăt pentru ornat
Spălam vinetele, le…

Vezi articol original 87 de cuvinte mai mult

About biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s