Terci de ovaz – Oat porridge

O reteta ideala pentru micul dejun!

Choices in my life

Pentru reteta pregatita, am folosit:

– 8 linguri de fulgi de ovaz marunti (fini)
– 400 ml apa
– 1 praf de sare
– 2 linguri de fulgi de nuca de cocos
– 1 lingurita de scortisoara bio
– 1 lingurita de coaja de portocala bio, rasa

Am pus apa la fiert impreuna cu sarea, cand a inceput sa fiarba am adaugat fulgii de ovaz. Compozitia trebuie amestecata putin pentru a nu se prinde. Dupa aceea am pus fulgii de cocos, coaja de portocala bio, scortisoara bio si am amestecat in continuare. Am lasat pe foc pana in 5 minute.

Ingredientele de mai sus sunt pentru 2 portii. Terciul astfel obtinut l-am impartit in doua castronele.

Fetei mele nu ii plac stafidele si de aceea nu am pus stafide de la inceput in compozitie. Ei i-am ras un mar bio (deci am pastrat si coaja) si i-am adaugat 2 lingurite…

Vezi articol original 100 de cuvinte mai mult

About biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s