Carne de cereale Fiorentina-vegan steak

Fiorentina vegetariana!

biovivoblog

Fiorentina

Descriere produs: Friptura de vita “bistecca alla fiorentina ai ferri” este una din minunile culinare ale bucatariei toscane din Italia cu incarcatura istorica a familiei di Medici. O portie de carne de vita groasa (4 cm si 1500 grame in varianta originala), ce contine un os in forma de T (T-bone steak in varianta englezeasca), bine fripta sau mai putin fripta dar moale si suculenta, ce raspandeste imprejur aromele specifice zonei mediteraneene.

Produsul vegan propus de BIO VIVO este „dezosat” si indeplineste toate placerile gustului de “bistecca alla fiorentina ai ferri”, fara asocierea cu multele calorii sau grasimi saturate ale variantei originale. Produsul este ambalat in vid. Nu necesita pastrarea la frig. Dupa deschidere se conserva la frigider si se consuma in maxim 4 zile. Produs certificat bio si controlat de ICEA Italia.

Ingrediente: Gluten de grau 47%, apa, faina de linte, faina de soia (0,9%), ierburi aromatice (rozmarin, dafin…

Vezi articol original 122 de cuvinte mai mult

About biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Acest articol a fost publicat în Produse alimentare bio, Viata Bio. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s