Carne de cereale feliata Affettato Arrosto

Affettato Arrosto pentru post!

biovivoblog

Affettato Arrosto

Descriere produs: Arrosto este pentru italieni o metoda de gatit carnea, lent și constant, de obicei la cuptor, dar si intr -o tigaie, metoda care poate fi aplicata la diferite tipuri de carne dar este in special asociata cu carnea de vita sau vitel. Gatita în acest fel carnea pastreaza mai multe sucuri si substante nutritive continute in interior si devine mai digerabila, chiar dacă aceasta are o cantitate mai mare de grasimi (eliberata în timpul de gatit), care face acest preparat de carne foarte caloric.  Cand este taiat in felii poarta numele de “affettato di arrosto”.

Produsul vegan propus de BIO VIVO indeplineste toate placerile gustului de “arrosto”, fara asocierea cu multele calorii sau grasimi saturate ale variantei originale. Produsul este ambalat in vid. Nu necesita pastrarea la frig. Dupa deschidere se conserva la frigider si se consuma in maxim 4 zile.  Produs certificat bio si controlat de ICEA…

Vezi articol original 158 de cuvinte mai mult

About biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Acest articol a fost publicat în Produse alimentare bio, Viata Bio. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s