Biscuiti pentru sarbatori

The Mini Chef

Pentru ca am intrat in luna decembrie, luna sarbatorilor, o sa va prezint astazi o reteta delicioasa de biscuiti pentru sarbatori.

Ingrediente:

-500 g de faina bio ( eu am folosit faina de castane)

-7 g  de drojdie bio

-300g de zahar brut

-2 pliculete de zahar vanilat bio

-cateva picaturi de esenta  de vanilie bio

-100 ml lapte de soia bio

-300g de unt de cocos bio

-400g de alune sau migdale crude  macinate fin

Pentru inceput cantarim toate ingredientele care ne sunt necesare.

cantarim ingredientele 2cantarim ingredientele 3

cantarim ingredientele 4

Dizolvam drojdia in 4 linguri de lapte caldut.

dizolvam drojdia in lapte

Cernem faina

cernem faina

Facem o adancitura in faina si adaugam drojdia dizolvata.

adaugam drojdia peste fainaadaugam drojdia peste faina 2

Incorporam drojdia in faina

incorporam drojdia in fainaincorporam drojdia in faina 2

Amestecam zaharul cu laptele,zaharul vanilat , esenta de vanilie si untul de cocos.

amestecam zaharu cu laptele

amestecam zaharul cu laptele 2

amestecam zaharul cu laptele 3

Adaugam alunele macinate fin peste faina.

adaugam migdalele macinate peste faina

adaugam migdalele macinate 2

Turnam amestecul de zahar,unt,esenta de vanilie,lapte peste faina.

adaugam zaharul peste faina

omgenizam ingredientele

omogenizam ingredientele 2

Amestacam bine, pana obtinem un aluat neted, e care il intindem apoi cu un facalet,pana ajunge…

Vezi articol original 49 de cuvinte mai mult

About biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Acest articol a fost publicat în The Mini Chef Alessia. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s