Biscuiti pentru sarbatori

The Mini Chef

Pentru ca am intrat in luna decembrie, luna sarbatorilor, o sa va prezint astazi o reteta delicioasa de biscuiti pentru sarbatori.

Ingrediente:

-500 g de faina bio ( eu am folosit faina de castane)

-7 g  de drojdie bio

-300g de zahar brut

-2 pliculete de zahar vanilat bio

-cateva picaturi de esenta  de vanilie bio

-100 ml lapte de soia bio

-300g de unt de cocos bio

-400g de alune sau migdale crude  macinate fin

Pentru inceput cantarim toate ingredientele care ne sunt necesare.

cantarim ingredientele 2cantarim ingredientele 3

cantarim ingredientele 4

Dizolvam drojdia in 4 linguri de lapte caldut.

dizolvam drojdia in lapte

Cernem faina

cernem faina

Facem o adancitura in faina si adaugam drojdia dizolvata.

adaugam drojdia peste fainaadaugam drojdia peste faina 2

Incorporam drojdia in faina

incorporam drojdia in fainaincorporam drojdia in faina 2

Amestecam zaharul cu laptele,zaharul vanilat , esenta de vanilie si untul de cocos.

amestecam zaharu cu laptele

amestecam zaharul cu laptele 2

amestecam zaharul cu laptele 3

Adaugam alunele macinate fin peste faina.

adaugam migdalele macinate peste faina

adaugam migdalele macinate 2

Turnam amestecul de zahar,unt,esenta de vanilie,lapte peste faina.

adaugam zaharul peste faina

omgenizam ingredientele

omogenizam ingredientele 2

Amestacam bine, pana obtinem un aluat neted, e care il intindem apoi cu un facalet,pana ajunge…

Vezi articol original 49 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Despre biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Acest articol a fost publicat în The Mini Chef Alessia. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s