Tarta Tatin cu Dovleac Bio Vegana

biovivoblog

Dovleacul, originar din America de Sud si adus in Europa inca de la sfarsitul secolului XVI, este un „superaliment”  delicios si in acelasi timp  furnizeaza si un numar mare de vitamine, minerale si antioxidanti. Consumul de dovleac previne cancerul – datorita continutului de antioxidanti puternici, ajuta la scaderea glicemiei, este benefic pentru sistemul imunitar, continutul sau bogat in fibre ducand si la scaderea nivelului colesterolului.

Dovleac Bio

Deoarece mai este ceva timp pina la Halloween si pentru ca Zana cea Buna, nasa Cenusaresei, nu a venit si la noi cu bagheta magica ca sa ne transforme dovleacul pe care tocmai l-am cules din gradina bio, intr-o caleasca fermecata (spre dezamagirea  noastra), ne-am gandit sa transformam acest frumos dovleac intr-o minutata tarta Tatin bio vegana cu  dovleac.

Tarta Tatin, faimoasa in intreaga lume, gustoasa pe masura faimei, simplu de preparat, ce poti sa-ti doresti mai mult? Creata pentru prima data accidental, de catre o…

Vezi articol original 463 de cuvinte mai mult

About biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Acest articol a fost publicat în Desert, Retete vegane. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s