Supa de fasole Azuki cu dovleac

O supa delicioasa!

biovivoblog

Ne-am gandit ca o supa hranitoare care sa ne faca sa ne simtim sanatoasi este foarte indicata , asa ca va propunem sa incercati supa de fasole azuki cu dovleac.

Dovleac si fasole Azuki

Supa de fasole Azuki este o reteta traditionala macrobiotica. Puteti gasi o versiune a acestei supe in aproape fiecare carte de retete macrobiotice. Dieta macrobiotica este un regim alimentar care presupune consumul de cereale ca aliment de baza, completat cu legume si evitarea utilizarii de produse rafinate sau foarte procesate.

Fasolea Azuki cunoscuta si sub numele de Adzuki sau Aduki, este o fasole de culoare rosie, cultivata in Japonia si China. Dupa soia ocupa locul 2 in topul legumelor consumate in Japonia. Aceasta fasole este bogata in carbohidrati si fibre dietetice, in proteine si multe vitamine si minerale. Valorile nutritive de baza ajuta la scaderea nivelului de colesterol rau din sange, imbunatatesc circulatia sanguina, ajuta la detoxifierea organismului. 100 de grame de fasole…

Vezi articol original 335 de cuvinte mai mult

About biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Acest articol a fost publicat în Ciorbe si Supe. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s