Bulgarasi dietetici cu fulgi de ovaz

Va prezint o reteta de dulciuri sanatoase si foarte gustoase.

Daca v-ati plictisit de dulciurile in care amestecam faina , zahar , unt si oua si vreti sa schimbati aceste ingrediente folosite invariabil la prajituri atunci aceasta reteta va fi pe placul vostru.

Ingrediente :

DSC01588

300 grame fulgi de ovaz bio

500 grame lapte de soia (cel folosit de mine este homemade)

150 grame unt de arahide bio

100 grame crema nougat de alune

250 grame merisor deshidratat

200 grame nuca macinata

100 grame ciocolata neagra

30 grame fulgi din miez de nuca de cocos deshidratata

DSC01589

Amestecam intr-un vas fulgii de ovaz ,nuca macinata si merisorul .

Incalzim la 40 grade laptele , untul de arahide si crema nougat  si apoi amestecam cu ajutorul unui tel.

DSC01591

Adaugam amestecul lichid peste compozitia de fulgi de ovaz cu nuca si merisor si amestecam pana obtinem o compozitie omogena.

DSC01592

Tinem compozitia la frigider timp de 1 ora apoi formam niste bulgarasi pe care ii rostogolim prin nuca de cocos.

DSC01595

DSC01596

About biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Galerie | Acest articol a fost publicat în Desert și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Bulgarasi dietetici cu fulgi de ovaz

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s