Tarta cu avocado

O reteta raw vegan , foarte usor de preparat si deosebit de aromata.Pentru ca tocmai am achizitionat niste fructe de avocado bio m-am gandit ca cel mai bine ar fi sa le folosesc intr-o reteta raw vegana ,avand in vedere ca organismul uman asimileaza cel mai bine nutrientii , enzimele , vitaminele dintr-o mancare nepreparata termic.

Ingrediente:

DSC01543

 

 

 

 

 

DSC01544

 

-500 grame migdale crude

-6 linguri ulei de cocos bio

-10 curmale fara samburi

-4 avocado

-1 nuca de cocos

-175 ml zeama de lamaie proaspat stoarsa

-6 linguri sirop de agave bio.

Macinam migdalele cu ajutorul unui robot , adaugam nuca de cocos rasa ,curmalele si 3 linguri de ulei de cocos.Punem compozitia intr-o forma de tarta si o pastram la rece in frigider pana cand preparam si crema de avocado.

 

DSC01545

 

 

 

 

 

Curatam fructele de avocado de coaja si sambure si amestecam tot cu ajutorul unui robot .Adaugam siropul de agave , zeama de lamaie bio , si 3 linguri de ulei de cocos si mixam cu robotul pana obtinem un amestec omogen.

Turnam crema peste blatul preparat anterior si pastram la frigider timp de minim 12 ore inainte de a taia tarta.

DSC01546

 

 

 

 

 

DSC01548

About biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Galerie | Acest articol a fost publicat în Desert și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s