Linguine integrale cu frunze de sfecla mangold

Ingrediente :250 g linguine integrale , 2 legaturi frunze de mangold , 1 capatina usturoi , ulei de alune , sos de soia, 2 ardei iuti .

Tocam marunt usturoiul ardeiul iute si tulpinile de la frunzele de sfecla.

Punem intr-un wok , la calit ,usturoiul , ardeiul iute si uleiul de masline

Dupa 3 minute adaugam tulpinile de sfecla si le calim 5 minute.Apoi adaugam frunzele pe care coacem tot 5 minute.Intre timp punem linginele la fiert .Dupa ce s-au fiert le strecuram pentru a le scurge de apa si le adaugam in wok .Punem deasupra sosul de soia si le mai coacem 2 minute.

Radem parmezan pe deasupra si sunt gata pentru a fi servite.Pofta buna

About biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Galerie | Acest articol a fost publicat în Preparate cu paste și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s