Ghiveci de legume

Ingrediente:1 legatura frunze de sfecla mangold ,2 cepe, 3 capatini de usturoi , 2 morcovi , 2 ardei grasi ,1 dovlecel,1 vanata , 5 rosii mari , 3 cartofi,1 legatura patrunjel verde.

Tocam marunt usturoiul ,ceapa si tulpinile de sfecla, taiem felii morcovii,cartofii,dovlecelul si vanata si taiem bucatele mici rosiile si ardeiul gras.

Punem la calit intr-un wok ceapa si usturoiul cu putin ulei de masline si sare si piper dupa gust .Dupa 3 minute adaugam tulpinile de sfecla , morcovii  si cartofii si coacem 15 minute.

Adaugam rosiile , ardeiul gras ,dovlecelul ,vanata si frunzele de sfecla si mai coacem 10 minute.

Presaram patrunjel proaspat tocat cit mai fin .

Pofta buna!

About biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Galerie | Acest articol a fost publicat în Preparate din legume și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s