Flori de dovlecel pane

 

 

 

 

 

 

Ingrediente :12 flori de dovlecel ,40 g faina , 10 g maizena , 3 oua , apa minerala,ulei de arahide,sare

Curatam florile de dovlecel , eliminind pistilul .

Separam galbenusurile de albusuri , amestecam galbenusurile cu faina , maizena , 60 g apa minerala si un pic de sare.Batem albusurile cu un putina sare si apoi le incorporam in amestecul de galbenusuri cu faina.

 

 

 

 

 

Scufundam florile de dovlecel in compozitie si apoi prajim in uleiul de arahide incins ,circa3-4 minute

Pregatim si un sos de gorgonzola (50 g gorgonzola , 50 g mascarpone) si avem un aperitiv delicios.

 

 

Bineinteles ca putem sa folosim si orice alte legume:ceapa verde,rosii,dovlecei,ardei iute.

 

 

 

 

 

 

Rezultatul este la fel de delicios!

 

 

 

 

 

About biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Galerie | Acest articol a fost publicat în Aperitive și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s