Tarte cu branza

 Va recomand doua tarte cu branza ,surprinzator de frumoase si de gustoase in acelasi timp.

Ingrediente :

Pentru aluat (nu o sa va recomand sa cumparati aluat gata preparat pt ca este atit de usor sa-l faceti voi si nu mai vorbesc cit este de sanatos) :200 grame unt ,200 grame smantana , 3 galbenusuri , 3 pahare faina ,sare

Pentru umplutura:

Tarta cu rosii cherry  si anghinare: 28 bucati rosii cherry , 8 buc anghinare , 10 bucati rosii uscate ,250 g branza de oaie , 100 ml smantana , 3 oua, piper ,25 g unt (pt uns tava), 50 g mozarela pt gatit

Tarta cu sos de rosii :  50 ml sos de rosii , 250 g branza de vaca  , 100 ml smantana , 3 oua, piper ,25 g unt (pt uns tava), 2 legaturi marar 

Pregatim aluatul :cernem faina pe o planseta , facem o scobitura in care turnam  smantana ,galbenusurile  si untul topit .Framintam bine pina obtinem aluat care se desprinde de pe mana. (daca ai un robot care mixeaza aluaturi si mai simplu , pui toate ingredientele in robot si mixezi!)

Ungem cu unt 2 tavi pentru copt tarte si punem aluatul pentru tarte la copt 20 minute la 160 grade.

Tarta cu rosii cherry  si anghinare:

Aranjam rosiile cherry , anghinarea si rosiile uscate :

Puneti in bolul robotului de bucatarie branza de oaie , oualele ,smantana si amestecati pina obtineti o compozitie omogena.Turnati compozitia peste tarta ,asezonati cu  piper , ornati cu branza mozarela rasa si puneti la cuptor pentru inca 25 de minute la 160 grade

Tarta cu sos de rosii :Mixati intr-un robot de bucatarie  branza de vaca  , l smantana ,  oualele , piperul si cele 2 legaturi marar .Turnati compozitia peste aluatul de tarta semicopt , apoi turnati sosul de rosii incercind sa creati niste modele cu ajutorul unei frigarui din lemn.

Coaceti 25 minute la 160 grade

About biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Galerie | Acest articol a fost publicat în Retete cu branza și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Tarte cu branza

  1. Mihaela spune:

    Uau cat de bine arata aceste tarte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s