Aperitive cu crema de branza

Va propun niste aperitive viu colorate si cu o multime de arome care va vor surprinde!

Ingrediente:

Pentru crema verde :80 g rucola , 130 g urda , 20 g mascarpone , 30 g unt

 

 

 

 

 

 

Pentru crema rosie: 10 buc.rosii uscate  , 150 g urda , 30 g unt

 

 

 

 

 

 

Pentru crema roz :120 g somon fume , 60 g mascarpone , 30 g unt , zeama de la 1/2 lamaie

 

 

 

 

 

 

Pentru crema alba :120 g branza telemea , 30 g unt , 1 ridiche rosie, 1 ceapa verde , 30 g mascarpone,1 legatura marar

 

 

 

 

 

 

Crema verde de rucola :tocam intr-un mixer rucola , adaugam urda , mascarpone si untul topit  si mixam in continuare circa 2 minute si este gata.

Crema rosie :fierbem rosiile uscate 3 minute , le scurgem de apa si le uscam ,le adaugam in mixer si amestecam impreuna cu celelalte ingrediente (urda si unt)

Crema roz :tocam intr-un mixer somonul fume , adaugam mascarpone , unt si zeama de lamaie si amestecam bine 2-3 minute

Crema alba :tocam marunt ceapa , ridichea si mararul si apoi le amestecam intr-un mixer impreuna cu briza , unt si mascaprone.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intindem cremele pe felii de paine prajita sau pe biscuiti si avem niste aperitive minunate:

 

 

 

 

 

 

About biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Galerie | Acest articol a fost publicat în Aperitive și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s