Marinata dulce pentru pui

O reteta express si foarte aromata in acelasi timp.

Ingrediente :4 pulpe de pui , 250 ml suc de mere , 2 stelute anason ,1 bat de scortisoara , 1 capatana de usturoi , 4 cuisoare, 2 linguri sirop de artar.

Pregatim marinata amestecind sucul de mere cu stelutele de anason , batul de scortisoara , cuisoarele,siropul de artar si cateii de la o capatina de usturoi. Daca doriti o aroma subtila de usturoi puneti in marinata cateii de usturoi in coaja ,daca doriti ca aroma de usturoi sa fie pregnanta atunci puneti in marinata cateii de usturoi curatati de coaja.

In aceasta marinata puneti pulpele de pui si lasati peste noapte in frigider.A doua zi puneti vasul cu marinata si pulpele de pui in cuptor si coaceti 1 ora la 140 grade.

About biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Galerie | Acest articol a fost publicat în Preparate din carne de pui și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s