Curcan cu scortisoara

Intrucit carnea de curcan este gustoasa, satioasa si dietetica in acelasi timp  am abordat inca o reteta cu carne de curcan pe care am aromat-o cu scortisoara.

Ingrediente :

carne de curcan taiata cubulete (piept sau pulpa ) 1,5 kg , 2 linguri de scortisoara macinata , 4 catei de usturoi , 1 pahar de vin rosu , 5 linguri ulei de masline , 1 legatura patrunjer tocat , 2-3 batoane de scortisoara (pentru ornat) , sare , piper

1.Asezonati carnea cu sare si piper si apoi puneti-o la prajit in uleiul incins.Cind capata culoare adugam cateii de usturoi intregi si patrunjelul tocat.

2.Prajim 1 minut si acoperim cu apa.Se acopera vasul de prajit si se lasa la foc mic 25 de minute.

3.Adaugam vinul rosu si scortisoara si mai coacem inca 15 minute.

4.Servim curcanul cu scortisoara impreuna cu o salata verde pe care o ornam cu betioarele de scortisoara.

About biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Galerie | Acest articol a fost publicat în Preparate din carne de curcan și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s