Prăjitură raw vegană cu ciocolată și sos caramel

Cea mai sănătoasă prăjitură cu ciocolată pe are o puteți mânca vreodată!

biovivoblog

Bucătăria raw vegana are la bază o filozofie care este în egală măsură nutriționala și spirituală.
Departe de a conține numai salate plicticoase, bucătăria raw este alcătuită din feluri de mâncare cremoase sau uscate, toate la fel de delicioase, ca urmare a unor amestecuri inteligente de fructe, legume, nuci, semințe și cereale încolțite.
Principiul de bază al acestei bucătarii este temperatura de gătire, care nu trebuie să depășească 48 ◦ C, pentru a păstra substantele nutritive ale ingredientelor folosite, cum ar fi: vitamine, minerale, enzime (pe care gătitul la temperatura ridicată le distruge).

Ingrediente pentru blatul de ciocolată:
175 g. Bază de făină de migdale (găsești rețeta în continuare)
1 linguriță scorțișoară
90 g. Sos de ciocolată (găsești rețeta în continuare)
1 lingură semințe de vanilie de Bourbon (am folosit 5 păstăi de vanilie)
4 linguri ulei de măsline extravirgin presat la rece (sau ulei de cocos presat la rece)

Vezi articolul original 665 de cuvinte mai mult

Despre biaskitchen

Gatitul este pasiunea mea.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu