Cea mai sănătoasă prăjitură cu ciocolată pe are o puteți mânca vreodată!
Bucătăria raw vegana are la bază o filozofie care este în egală măsură nutriționala și spirituală.
Departe de a conține numai salate plicticoase, bucătăria raw este alcătuită din feluri de mâncare cremoase sau uscate, toate la fel de delicioase, ca urmare a unor amestecuri inteligente de fructe, legume, nuci, semințe și cereale încolțite.
Principiul de bază al acestei bucătarii este temperatura de gătire, care nu trebuie să depășească 48 ◦ C, pentru a păstra substantele nutritive ale ingredientelor folosite, cum ar fi: vitamine, minerale, enzime (pe care gătitul la temperatura ridicată le distruge).
Ingrediente pentru blatul de ciocolată:
175 g. Bază de făină de migdale (găsești rețeta în continuare)
1 linguriță scorțișoară
90 g. Sos de ciocolată (găsești rețeta în continuare)
1 lingură semințe de vanilie de Bourbon (am folosit 5 păstăi de vanilie)
4 linguri ulei de măsline extravirgin presat la rece (sau ulei de cocos presat la rece)
Vezi articolul original 665 de cuvinte mai mult